Tuinbouw en boomkwekerijen

Tuinbouwbedrijven en kwekerijen innoveren voortdurend en dat vraagt aanpassingen aan de infrastructuur. Van de Lindeloof Betonwerken is goed bekend met de wijze waarop moderne tuinbouwbedrijven en kwekerijen de infrastructuur hebben ingericht die bijdraagt aan een optimale productie. In de vollegrondstuinbouw worden tuinbouwgewassen buiten geteeld. Andere buitenteelten zijn boomteelt, fruitteelt of bloembollenteelt. 

Moderne technieken

Door innovaties en ontwikkeling zijn voortdurend aanpassingen nodig. Hierin spelen ook zaken als logistiek en aan en afvoer een rol. Dit vergt aanpassingen in en rond het tuinbouwbedrijf of kwekerij. Van de Lindeloof Betonwerken heeft zeer ruime ervaring met de aanleg en onderhoud van container - en trayvelden, de aanleg van kavelpaden, de aanleg van laad- en losdocks en de uitbreiding van erf- of bedrijfsbuitenruimte ten behoeve van de aan en afvoer van goederen.

Van de Lindeloof Betonwerken beschikt over een eigen betonpaver waarmee paden kunnen worden aangelegd van 2,5 tot 6 meter breed.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons direct op nummer 0651783769.

 


« Terug naar overzicht

Op zoek naar een oplossing voor uw bedrijf?

neem contact met ons op via info@avdlindeloof.nl of bel vrijblijvend +31 (0)6 51 78 37 69

Meer ยป